Fra skolebænken fuld af faglig stolthed

07-02-2013

En gruppe medarbejdere i CHP's Rengøring er i gang med en uddannelse om rengøringstekniker.

De fem rengøringsassistenter, som nu også er skoleelever, er rigtig glade for den mulighed, de har fået for at tage en uddannelse.

”Det er dejligt, at CPH vil investere i os, så vi får muligheden for at udvikle os. Vi har lært meget om den rigtige måde at gøre rent på, hvordan vi tilrettelægger opgaver og tager hensyn til miljøet med de midler, vi bruger. Så vi er trætte i hovederne i stedet for i kroppen, når skoledagen er slut,” fortæller Sisse Larsen (Sisse står som nr. 2 fra højre).


Foto fra CPH's Personaleblad

Klik her og læs hele artiklen fra CPH's Personaleblad

Jobrotationsordning
Imens rengøringsassistenterne er i gang med den 1-årige uddannelse og dermed er taget ud af deres vagtplaner, gør man brug af jobrotationsordningen. Her kan man tage personer, som er uden arbejde, ind som vikarer i et år.

”Det er selvfølgelig en fantastisk mulighed der gør, at vi ikke er færre hænder til at løse opgaverne, mens nogle uddanner sig. Samtidig giver det andre en chance for at få foden indenfor på arbejdsmarkedet, ognår det er muligt, ser vi positivt på at tage vikarer ind, som er på vej ud af dagpengesystemet,”
siger Suzanne Rosendahl fra CPH.

Både uddannelsesprojektet og jobrotationen, der skaffer jobs til ledige kolleger, er blevet til på 3F’s initiativ og med uddannelseskonsulent Lene Rosfort som ”fødselshjælper”.

Vil du vide mere om jobrotationsordningen så kontakt 3F Kastrup på tlf. 70 300 950

 
Læs mere

3F Kastrup

- Din lokale fagforening for Kastrup og omegn